LOS Agenda for Tue, Apr 25, 2017

Type of post: Chorus news item
Status: Current
Date Posted: Mon, Apr 24 2017

LOS Agenda for Tue, Apr 25, 2017

We have only 4 rehearsals left before our REALLY BIG SHOW on the 13th of May … Let’s Sing!*


6:00 - 6:55  Fun sing time -- come on in and warm up with songs from the rep

6:55  Pews, ready to warm up --  

7:00 Andy- Warm ups & Polecat “Honey/Little Lize”  (10 Min.)

7:10 Andy -- Work on “Moonglow” (30 mins)

- Those who are off paper will work w/Andy on the risers

- Those who need paper will sing from the sides

7:40  Andy -- Review/rehearse “Lonesome Road” (10 mins)

7:50  Andy -- Review/rehearse “From The First Hello” (10 mins)

8:00  Pews: Wirt Skinner.  Justin-guests. Comments-Bryson (5 mins)

8:05  Pews:  Song Refresh “Irish Blessing” (10 mins)

8:10 Pews:  Tag Time - Andy (TBD) -- (10 min.) 

8:20  On the risers, review/refresh “Can You Feel The Love Tonight?” (15 mins)

- Tap-out quartets

8:35  On the risers, review  “Swing Down Chariot” (10 mins)

- Could be a great uptune for the show … chorus did this very well last Saturday

8:45  On the risers, review “I Don’t Know Why I Love You Like I Do” (10 mins)

- Pay attention to the key change

8:55  Circle up, KTWWS, Afterglow

*As we prep for our show, please begin taking 10-15 minutes per day to rehearse your parts at home.  Doesn’t take very long to pull up a learning track and compare your singing with it. You’ll be amazed at how much of a difference it will mean for rehearsals and ultimately, on stage!



randy